Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Mobiele Dating Apps getest 2024

Mobiel flirten is in volle bloei en veel aanbieders doen er aan mee.

Er bestaan talloze dating apps en we hebben ze allemaal onderzocht.

Je zult bij ons de beste vinden in deze categorie!

Dating apps:
Ook onderweg flirten

Wij raden je aan om eerst door middel van een PC een profiel aan te maken op de dating site van je keuze en dan pas via de dating app inloggen. Dat is veel gemakkelijker!

De beste dating apps voor Nederland

Elitedating app

Algemene Indruk: 5

Elitedating app

Voor singles met niveau

In het begin van 2016 nam eDarling afscheid van Nederland en werd snel vervangen door Elitedating. Nu verschijnt het portaal met een gebruikersvriendelijke opmaak, die zijn leden veel meer interactie belooft. De populariteit van Elitedating blijft ook vrij groot en volgens onze testen kunnen we vaststellen dat er 850.000 Nederlandse gebruikers te vinden zijn.

Nu hebben ze ook op een ander model succes geboekt in de vorm van een praktische app voor als je onderweg bent. Met de hulp hiervan kan je gemakkelijk je huidige contact voorstellen zien of je laatste berichten beantwoorden. Alle gebruikers van Android en iOS systemen kunnen zich verheugen op het downloaden van de Elitedating app, aangezien het verkrijgbaar is in de respectievelijke stores.

Prijs:

 • 12 maanden = €19,90/maand
 • 6 maanden = €29,90/maand
 • 3 maanden = €49,90/maand
Korte review Elitedating app
C-Date app

Algemene Indruk: 5

C-Date app

Casual dating met stijl

Met meer dan 36 miljoen registraties is C-Date veruit de heersende marktleider in casual dating en het vinden van een erotische partner. Daarnaast staat het op nummer 1 in Nederland; meer dan 350.000 actieve (!) premium leden loggen hier via de website en mobiele website, die een succesvolle alternatief is voor de C-Date app, in.

De mobiele website van C-Date is voor alle mobiele apparaten beschikbaar en wordt ook vaak bezocht, aangezien in de wereld van casual dating 50% van de logins via smartphones en andere mobiele apparaten plaatsvindt.

De C-Date app is beschikbaar voor Android en heeft een mobiele website.

Prijs:

 • 12 maanden = €19,90/maand
 • 6 maanden = €29,90/maand
 • 3 maanden = €39,90/maand
Korte review C-Date app
Zoosk app

Algemene Indruk: 4

Zoosk app

Meer singles die beter bij jou passen

Zoosk is na Badoo de tweede grootste social dating site ter wereld. Met ongeveer 30 miljoen actieve leden, is Zoosk in de afgelopen jaren zeer populair geworden.

Sinds de herlancering is de Zoosk App volgens ons meer dan een succesvolle dating app.

Dankzij de Zoosk App kun je je zoektocht in je eigen regio en omgeving opzetten. Hier vind je ook leuke profielen van leden en veel mogelijkheden om een conversatie te starten. Een ander interessant aspect van de App is het ZSZM matching systeem. Gebaseerd op wetenschappelijke principes probeert het systeem jouw gegevens te ontcijferen om de beste match voor je te vinden.

Beschikbaar in verschillende talen kun je met de Zoosk App overal heen. Nu kun je flirten en daten waar en wanneer je maar wilt!

Prijs:

 • 12 maanden = €15,90/maand
 • 6 maanden = €20,90/maand
 • 3 maanden = €29,90/maand
Korte review Zoosk app
Be2 app

Algemene Indruk: 3.5

Be2 app

vindt de perfecte match voor u

Als je op internet op zoek bent gegaan naar een partner, dan ben je zeker op een of andere manier Be2 tegen gekomen. Het portaal is een van de snelst groeiende matchmaking diensten met meer dan 21 miljoen leden wereldwijd.

In tegenstelling tot andere relatiebemiddeling sites is Be2 vrij simpel om te gebruiken. De Be2 app is daarom een goed alternatief voor de desktopversie als je onderweg bent. Nieuwe contactsuggesties kunnen snel gecheckt worden en je kunt gemakkelijk berichten schrijven; alles zonder enig probleem. De Be2 app is beschikbaar op alle smartphones met Android en iOS.

Prijs:

 • 12 maanden = €24,90/maand
 • 6 maanden = €29,90/maand
 • 3 maanden = €49,90/maand
Korte review Be2 app
Parship app

Algemene Indruk: 3.5

Parship app

De nr.1 in serieuze relatie

Zoals gewoonlijk is Parship, met meer dan 700.000 registraties in Nederland, één van de leidende relatiebemiddeling sites voor het vinden van een serieuze relatie. Hier zijn hooggeschoolde singles boven de 28 jaar op zoek naar een partner.

Om de Parship app te gebruiken is het eerst nodig om je online aan te melden en de persoonlijkheidstest op internet in te vullen. De flirt app werkt eenvoudigweg als een extra gratis dienst voor als je je ergens anders bevindt.

Prijs:

 • 24 maanden = €19,90/maand
 • 12 maanden = €24,90/maand
 • 6 maanden = €39,90/maand
Korte review Parship app
50Plusmatch app

Algemene Indruk: 3.5

50Plusmatch app

Dating voor actieve 50-plussers

50plusmatch is een van de grotere gemeenschappen in Nederland voor singles boven de leeftijd van 50 jaar. Sinds 2006 is dit concept door heel Europe geïntegreerd. Het gaat hier niet alleen om de cijfers, maar ook om de leden te voorzien van nieuwe vrienden voor verschillende vrijetijdsactiviteiten. Tijdens onze review hebben we ongeveer 10.000 Nederlandse gebruikers geteld.

Uiteraard loopt 50 plus dating met de tijd mee en heeft een app gelanceerd. Alle gebruikers, die niet graag voor de computer willen zitten, kunnen nu op hun smartphones gebruik maken van de home pagina in een kleinere formaat. De 50plusmatch app is beschikbaar op Android en iOS.

Prijs:

 • 12 maanden = €7,95/maand
 • 6 maanden = €9,95/maand
 • 3 maanden = €14,95/maand
 • 1 maand = €24,95
Korte review 50Plusmatch app
Badoo app

Algemene Indruk: 3.5

Badoo app

Ontmoet Nieuwe Mensen op Badoo

De Badoo dating app werkt op dezelfde manier als de online dating website versie. Badoo heeft meer dan 250.000.000 gebruikers over de hele wereld. Het hoofddoel van deze dienst is echter wat anders dan de andere dating apps.

Ze richten zich niet alleen op flirten en online dating, maar ook op het creëren van sociale contacten. Veel mensen melden zich ook aan om vrienden en gezelschap voor diverse activiteiten te vinden.

Prijs:

 • de basisfuncties zijn gratis, als je wilt profiteren van de extra functies, dan kan je deze aanschaffen.
Korte review Badoo app
Grindr

Algemene Indruk: 3

Grindr

Gay and same sex guys chat, meet and date

Grindr is verreweg de grootste dating app voor homo’s met meer dan 4 miljoen leden wereldwijd in 192 landen op aarde. Grindr is te bereiken via de website, maar kan alleen als een smartphone app gebruikt worden op alle soorten apparaten. 

De op locatie gerichte dienst is alleen beschikbaar in het Engels, maar dat is eigenlijk geen obstakel vooral als je alleen op zoek bent naar een snelle sexdate. Een volledig functionele app met af en toe wat technische problemen, is beschikbaar voor Android en iOS gebruikers.

Prijs:

 • Gratis!
Korte review Grindr
Tinder

Algemene Indruk: 3

Tinder

It's how people meet.

In September 2012 begon de Tinder App zijn werkzaamheden in de VS en heeft nu 15 miljoen gebruikers wereldwijd per maand. In Nederland maken er dagelijks ook een paar duizend leden vol enthousiasme gebruik van de dating app.

Tinder is gebaseerd op een vinger swiping technologie. Met een swipe naar rechts of links worden de partner voorstellen geaccepteerd of afgewezen. Het is duidelijk dat als twee mensen samen rechts swipen, ze dan een de kans krijgen om elkaar in het echt te ontmoeten.
Verkrijgbaar op iPhone en Android.

Prijs:

 • Tinder is gratis voor gebruik, en wanneer je meer functies wilt hebben, kan je ook Tinder Plus nemen, maar dat is niet verplicht!
Korte review Tinder
Lovoo

Algemene Indruk: 3

Lovoo

Chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde.

Sinds november 2011 loopt de Lovoo app voor iPhone, iPad en Android als een trein. Na enkele herlanceringen is het motto nu simpelweg “alles is mogelijk”, en in dit geest, is Lovoo geschikt voor onderweg voor alle smartphones en kan het ook via Facebook op internet gebruikt worden.

Met behulp van deze flirt app wordt je nabije omgeving gescand om andere flirt liefhebbende individuen te vinden en wordt je vervolgens een vaste partner suggestie gegeven. En er lopen zeker genoeg mensen rond, aangezien er in Nederland meer dan 8.000.000 mensen staan ingeschreven!

Prijs:

 • Gratis!
Korte review Lovoo
Plenty of fish app

Algemene Indruk: 3

Plenty of fish app

Free online dating

Plenty of Fish of POF in het kort is een bekend internationaal flirt portaal dat op het moment zeer succesvol is in het multiculturele Nederland. Meer dan 3 miljoen gebruikers uit de hele wereld zijn dagelijks op zoek naar nieuwe contacten.

Nu bestaat het hele concept ook in de vorm van de POF app. Als je een smartphone hebt met Android, iOS of een Windows Phone dan heb je de mogelijkheid om je laatste berichten te lezen en je contacten te bekijken als je ergens onderweg bent.

Prijs:

 • Gratis!
Korte review Plenty of fish app
Lexa app

Algemene Indruk: 3

Lexa app

LoveYourImperfections

Lexa is een van de meest bekende contactadvertenties portalen in Nederland. Met meer dan 2 miljoen geregistreerde Nederlandse leden, bieden ze een brede selectie aan potentiele flirt partners.

Lexa heeft al enige tijd een app, zodat men onderweg gemakkelijk kan flirten zonder enige problemen te ondervinden. De functies zijn beperkt tot de meest gebruikelijke opties. Dus je kunt niet alleen leuke singles in de buurt bekijken, maar ook berichten lezen en sturen. De Lexa app is beschikbaar op alle smartphones met Android, iOS en ook voor Windows Phone.

Prijs:

 • 6 maanden = €4,99/maand
 • 3 maanden = €8,49/maand
 • 1 maand = €12,49
Korte review Lexa app
Cougarlife app

Algemene Indruk: 3

Cougarlife app

Cougar Life connects modern, confident women with energetic younger men.

Cougarlife is niet meer een van de nieuwkomers op de markt. De reden hiervoor is dat de dames sinds 2008 al op jacht zijn naar aantrekkelijke mannen. Wereldwijd zijn er rond de 7.000.000 leden in totaal. In Nederland zijn er momenteel ook een paar duizend gebruikers te vinden.

Nu is Cougarlife tevens als app te vinden voor alle gebruikers met smartphones met Android of iOS. Dus hiermee kan men gemakkelijk potentiele jonge mannen of cougars ook buitenhuis zoeken.

Prijs:

 • 12 maanden = $12/maand
 • 3 maanden = $29/maand
 • 1 maand = $40
Korte review Cougarlife app
Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!