Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Lovoo
Laatste update: 08/2023

Lovoo

Chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde.

Algemene Indruk: 3

Lovoo 2023

In november 2011 liet de flirt app zijn oude naam “Kiss2go” vallen en verscheen het met een nieuwe en modernere look. In mei 2012 ontwikkelden de beheerders de app verder en introduceerden in de zomer een nieuwe versie van de flirt app op de markt. In juli 2013 kwam de volgende herlancering. Sindsdien is het kleurrijke hart het keurmerk van Lovoo.

Bij Lovoo zie je welke singles er in de buurt zijn

Nu is de Lovoo app ook in Nederland te vinden en wordt het goed ontvangen door de singles. Met behulp van onze testen hebben we al meer dan 8.000.000 Nederlandse gebruikers gevonden.

Op 18 september 2015 onthulde de media dat Lovoo via een intern project genaamd “Do Good” met behulp van fakes hun wat minder actieve leden wilden verlokken om voor Coins te betalen. In ieder geval hebben de beheerders hiermee een paar miljoen meer in hun portemonnee gekregen.

Voor de gemiddelde mannelijke Lovoo gebruiker zijn deze fake profielen geen enkel punt, aangezien ze er niet veel voor hoeven te betalen. Echter, een Lovoo fake is nog steeds bedrog voor de klant. Toen het verhaal naar buiten kwam, bleek er een enorme slecht geweten en de Lovoo Fakes werden waarschijnlijk volledig uitgeschakeld.

Lovoo review: Hoe de app werkt!

De gratis op geodata gebaseerde iPhone en Android app is gemaakt met alle type smartphones en ook iPad in gedachten en werd ontwikkeld om overal spontaan te kunnen flirten. Met behulp van een flirt radar wordt het gebied gescand om flirt partners te vinden. Behalve de smaakvolle partner suggesties helpt de Lovoo app met zijn chique functies om snel contact te maken.

Volgens onze Lovoo review is het match spel een goed voorbeeld. De Lovoo Radar scant het gebied naar flirters, geeft partner suggesties en zorgt voor eenvoudige contacten met gelijkgestemde mensen. Gebruikers die over dezelfde gevoelens beschikken, kunnen elkaar als “favoriet” neerzetten, waardoor ze een match vormen. Dan blijft er niets meer over dan om de volgende stap te nemen.

Hoe inloggen werkt bij Lovoo

Alles is hier vrij flexibel! Je kunt een nieuw account aanmaken met behulp van de Lovoo app door middel van een bestaand Facebook account of met behulp van je e-mail adres. Daarna kan je goed bekijken wie er in de buurt is. Het beste deel van het inloggen bij Lovoo is dat je de app zelfs via de PC kunt gebruiken. Dat is vrij zeldzaam! Je kunt met je toegangsgegevens op de website inloggen en ook daar op zoek gaan naar singles.

Kan je Lovoo gratis gebruiken?

De Lovoo app is gratis te gebruiken, maar als je opgemerkt wilt worden, dan kan je een VIP lidmaatschap nemen.

Lovoo Prijs

Lovoo - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis!

Review samenvatting

Korte feiten over Lovoo

Chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde.

Testresultaat:

Lovoo laatst getest August 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!