Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Elitedating app
Laatste update: 01/2024

Elitedating app

Voor singles met niveau

Algemene Indruk: 5

Elitedating app 2024

Elitedating review: ons overzicht

Hoewel eDarling in het begin van 2016 door Elitedating werd vervangen, heeft het geen negatieve gevolgen voor het portaal gehad. Integendeel zelfs! Tijdens onze testen zijn we erachter gekomen dat er 850.000 mensen in Nederland gebruik maken van deze site.

Een van de beste portalen voor het vinden van een serieuze partner.

Tijdens onze Elitedating review hebben we tevens de bijgaande app onderzocht en zijn tot de volgende conclusies gekomen:

Dit is de Elitedating ervaring van onze vrouwelijke testers

Volgens hun ervaring waren veel vrouwen onder de indruk van Elitedating aangezien ze zich niet meer tot de PC hoefden te beperken. Het dagelijkse leven is al lastig genoeg en om tussen werk en winkelen snel een bericht te kunnen sturen is het meer dan welkom. De contactsuggesties blijven hetzelfde, ongeacht je voor de PC zit of de smartphone gebruikt. Echter, de meesten gaven er de voorkeur aan om op de computer interessante kandidaten te bekijken, omdat ze dan op een relaxtere manier de profielen en foto’s kunnen bezichtigen.

Dit is de Elitedating ervaring van mannen…

De mannelijke leden waren ook onder de indruk van de nieuwe mobiliteit en wilden vanaf het begin de app goed verkennen. Zij hebben geprobeerd om zich via de Elitedating app te registreren en hebben zelfs de persoonlijkheidstest ingevuld. Hoewel sommigen dit prima vonden, was het voor veel mannen een vervelende ervaring en gaven ze liever de voorkeur om zich op hun computer bij Elitedating in te schrijven. In ieder geval is de duidelijke en eenvoudige structuur van de app zeer overtuigend!

Hoe je de Elitedating app efficiënt kunt gebruiken!

Als je bijvoorbeeld in een café of een dokterspraktijk zit en je je via de app wilt registreren, dan heb je veel tijd en geduld nodig. Dat komt omdat je, ongeacht je je via de Elitedating app of desktop versie wilt registreren, je de persoonlijkheidstest moet invullen!

Deze procedure kan na een korte tijd best stressvol worden. Het kleine scherm gepaard met de uitgebreide vragenlijst was de grote boosdoener. De testers die de vragenlijst op de PC invulden, voelden zich vaak relaxter.

De reden hiervoor is vrij duidelijk. Voortdurend op een scherm staren kan best vermoeiend zijn. Bovendien wordt men vaak afgeleid en is het nodig om steeds het scherm te ontgrendelen. Normaal gezien neemt deze test ongeveer 30 minuten in beslag. Op de Elitedating app kan dit langer duren.

Daarom is het een beter idee om de persoonlijkheidstest op de PC thuis uit te voeren met een lekker glaasje wijn erbij. Je kunt dan andere functies zonder enig probleem gebruiken. Je kunt daarna je berichten lezen terwijl je onderweg bent en zien wie je laatste contactsuggesties zijn. Deze Elitedating dienst is verkrijgbaar op alle smartphones met Android en iOS.

Wat is gratis op Elitedating…

Het begint eigenlijk vanaf het invullen van de vragenlijst tot het ontvangen van de contactsuggesties. Bovendien mag je bij Elitedating gratis de resultaten van je persoonlijkheidstest bekijken. Echter, als je contact wilt hebben met de andere leden, dan is het nodig om een premium lidmaatschap te nemen.

Elitedating app Prijs

Elitedating app - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = €19,90/maand
  • 6 maanden = €29,90/maand
  • 3 maanden = €49,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Elitedating app

Voor singles met niveau

Testresultaat:

Elitedating app laatst getest January 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!