Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Grindr
Laatste update: 08/2023

Grindr

Gay and same sex guys chat, meet and date

Algemene Indruk: 3

Grindr 2023

Grindr review: Een snel overzicht

Als de naam je al iets zegt, dan ben je meer dan waarschijnlijk homo en ben je op de hoogte van alle laatste trends van een snel sexcontact. Grindr is verreweg een van de beste dating apps voor gay chat op de dating markt voor homoseksuele mannen. Het bedrijf opereert in 192 landen en telt meer dan 4 miljoen leden wereldwijd.
De op locatie gebaseerde dienst werd in 2009 gelanceerd en wordt voornamelijk gebruikt om andere leden te vinden die in je directe omgeving wonen en om ze gelijk een bericht te kunnen sturen.

Natuurlijk zijn we tijdens onze Grindr review erachter gekomen dat het portaal en de app alleen beschikbaar zijn in het Engels. Dit zal waarschijnlijk niet veel mensen afschrikken aangezien we nu in een internationale wereld wonen.

Wat mannen vinden van de Grindr app

De app is goed opgezet voor degenen die op zoek zijn naar een snel sexcontact. Dit geldt vooral voor Nederland waar veel nationaliteiten samen wonen en nieuwe contacten atijd welkom zijn. Het korte profiel is meer dan voldoende, aangezien je volgende potentiele sexpartner maar een paar minuten van je ver is en je leert ze soms spontaan kennen.

Grindr app: Het is allemaal mobiel!

Als je op je PC naar meer informatie zoekt over Grindr dating dan zal je niet ver komen. Het portaal geeft aan dat je de app moet downloaden voor Android of iOS smartphones. Dus je kunt alleen gebruik maken van de beschikbare diensten op de Grindr app zelf. Dit wordt als volgt gedaan:

Je mag je inschrijven zodra je de app hebt gedownload. De volgende stap is om je profiel in te vullen, wat best kort is. Er wordt gevraagd naar naam, leeftijd, relatie status en natuurlijk een foto. Degenen die denken dat er alleen erotische en expliciete profielfoto’s te zien zijn hebben het falikant mis. Volgens de site beheerders zijn naakt of seksueel expliciete foto's strikt verboden.

Vervolgens mag je verder gaan met gay chat. Er worden honderden profielen weergegeven en je kunt zien welke gebruikers er op het moment online zijn. Als deze gebruikers maar een paar honderd meters van je verwijderd blijken te zijn, dan bestaan er geen obstakels meer in de weg voor Grindr dating.

Grindr Xtra: Is de app dan niet gratis?

Het is gratis! Echter, op het gebied van dating apps bestaat er vaak de mogelijkheid om te kunnen genieten van extra opties. In dit geval kun je maar voor een paar euro’s Grindr Xtra nemen. Met deze optie kan je chatten zonder advertenties en krijg je meer mannen te zien.

Grindr Prijs

Grindr - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis!

Review samenvatting

Korte feiten over Grindr

Gay and same sex guys chat, meet and date

Testresultaat:

Grindr laatst getest August 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!