Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Parship app
Laatste update: 03/2024

Parship app

De nr.1 in serieuze relatie

Algemene Indruk: 3.5

Parship app 2024

Beschikbaarheid van de Parship dating app: Mobiele versie, iPhone en Android

Een van de eerste oprichters van de online dating site slaagde erin om hun wetenschappelijk systeem aan te passen, zodat de online dating dienst ook bruikbaar werd voor de gebruikers die graag van hun mobiele apparaten gebruik maken. Via de app kun je nog steeds op een simpele manier je contactsuggesties bekijken en berichten schrijven. Wij adviseren het volgende:

“De marktleider is ook leuk op mobiel, maar zorg ervoor dat je je eerst op je PC aanmeldt en de persoonlijkheidstest doet! “

Met meer dan 700.000 leden in Nederland heeft het portaal voor “het vinden van een levenspartner” een bijna gelijke man-vrouwverhouding (48% / 52%) en is trots op het feit dat 50% van de leden hooggeschoold is.

Wat je moet weten over de Parship app…

De Parship app (iOS and Android) is uitgegroeid tot een groot succes en is het ideale tijdverdrijf voor als je buitenshuis bent. Wij garanderen een groot plezier gehalte!

Beide apps hebben een goede rating in de AppStores. Soms komen er klachten binnen dat de app crasht, maar dat gebeurt haast bij alle mobiele apps van bijna alle aanbieders. Parship lost alle technische problemen bijna altijd gelijk op.

Of je nu in de bus zit, aan het werk bent of thuis op de bank ligt, je kunt dankzij de PARSHIP app op je smartphone overal flirten. PARSHIP heeft door de jaren heen bewezen dat zijn diensten van hoge kwaliteit zijn. Onze tip: Doe de persoonlijkheidstest op je PC. Dan is het zeker gemakkelijker…

Parship app Prijs

Parship app - Kosten en vergoedingen:

  • 24 maanden = €19,90/maand
  • 12 maanden = €24,90/maand
  • 6 maanden = €39,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Parship app

De nr.1 in serieuze relatie

Testresultaat:

Parship app laatst getest March 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!