Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Be2 app
Laatste update: 01/2024

Be2 app

vindt de perfecte match voor u

Algemene Indruk: 3.5

Be2 app 2024

Be2 review – Wat je moet weten!

Je hebt vast eerder al iets over dit portaal gehoord. Be2 is al een lange tijd geen nieuwkomer, aangezien het sinds 2005 zich op de markt begeeft. Ondanks dit alles werd het al snel verdrongen door de testwinnaar elitedating.nl. Door de jaren heen heeft het portaal meer ervaring opgedaan op verschillende gebieden, maar wat houdt dit allemaal in?

Het is heel simpel! Be2 wilt singles helpen om een relatie te vinden en geeft de gebruikers de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest in te vullen tijdens de registratie. Gebaseerd op de individuele resultaten worden er geschikte contactsuggesties gegenereerd. Tijdens onze Be2 review hebben we natuurlijk ook de Be2 app goed onderzocht:

De app is ook een goed alternatief voor de desktopversie!

Over het algemeen is de registratie via een smartphone best uitdagend. De beheerders proberen echter de persoonlijkheidstest zoveel mogelijk aan te passen voor kleine schermen aangezien de steeds krappe en stijve type mogelijkheden best vervelend kunnen zijn. Bij be2 wordt deze balans echter goed behouden.

Voor wie is de Be2 app Nederland geschikt?

In principe voor degenen die hun berichten snel en gemakkelijk willen lezen. Wij vinden dat de Be2 app speciaal gemaakt is voor singles die of onderweg zijn of liever gebruik maken van een smartphone dan dat ze in de avond voor een computer willen zitten. Er bestaat geen groot verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke be2 gebruikers in Nederland.

Wat kan je met de Be2 app doen?

Dit is een goede aanvulling van de PC versie. Zoals we al eerder hebben vermeld kan je zelf beslissen of je je via de smartphone of computer wilt registreren. De persoonlijkheidstest neemt alleen 10 minuten in beslag. Echter als je het rustig op je gemak wilt doen dan raden we het zeker aan om de PC te gebruiken.

Na registratie kan je via de app je profiel net zo aantrekkelijk maken zoals jij het wilt door een paar selfies te nemen voor je profielfoto.  Je hebt dan de volle lijst van functies beschikbaar in een simpele vorm. Je hebt ook een direct overzicht van al je contactsuggesties. Trouwens, het is ook mogelijk om ze gratis te schrijven!

Voor meer opties is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen. Op de Be2 app kan je ook leuke berichten schrijven en lezen. Het is beschikbaar op alle smartphones met Android en iOS.

Be2 app Prijs

Be2 app - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = €24,90/maand
  • 6 maanden = €29,90/maand
  • 3 maanden = €49,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Be2 app

vindt de perfecte match voor u

Testresultaat:

Be2 app laatst getest January 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!