Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Zoosk app
Laatste update: 03/2024

Zoosk app

Meer singles die beter bij jou passen

Algemene Indruk: 4

Zoosk app 2024

Zoosk is na Badoo de op een na grootste social dating site ter wereld. In totaal heeft de site bijna 30 miljoen actieve leden. Jaarlijks sluiten er zich 150.000 Nederlanders aan bij Zoosk. En natuurlijk…

14 miljoen fans op Facebook en Twitter

De cijfers spreken voor zich…

De Zoosk App (iPhone, Android) is succesvol op alle gebieden. Zijn uiterlijk alleen al is over de top. Op de Google Play Store hebben 80,000 van de 120,000 ratings 5 sterren gegeven aan de mobiele app van Zoosk. Wat wilt men nog meer?

Onze review: Een rondleiding in de Zoosk App

In het algemeen bestaat de Zoosk App uit Zooskers die al een profiel op de website hebben en die de app vaak gebruiken. Verdere kosten zullen geen probleem zijn.

De mensen die nog geen premiumlidmaatschap hebben bij Zoosk, maar graag een kijkje willen nemen in de Zoosk app, kunnen dat natuurlijk gratis doen.

Wat is gratis op de Zoosk App?

Op deze app heb je toegang tot de Zoosk Carrousel; stemmen op foto’s, een oude klassieker. Als je eraan deelneemt, krijg je een foto van iemand te zien waarop je “Ja”, “Nee” of “Misschien” moet stemmen. Vergeet niet om ook een paar foto’s van jezelf op je profiel te plaatsen!

Verdien munten met de Zoosk App Carrousel

Je hoeft niet altijd een foto te hebben om deel te nemen aan de Zoosk Carrousel, maar het helpt wel. Als je begint te stemmen op de foto’s op de Zoosk Carrousel, kun je Zoosk munten verdienen. In feite, hoe meer je “Ja” stemt op foto’s en profielen, des te meer munten je verdient. Dit kan leiden tot het verdienen van genoeg munten om een leuk virtueel cadeau naar een van je favoriete contacten te sturen!

Wat wij vooral leuk vinden aan de Zoosk App… 

Om het simpel uit te drukken, de algemene dating functionaliteit van de app is zeker een groot pluspunt. En dan niet te vergeten hoe simpel en duidelijk de lay-out is. Het navigatiemenu is ook een fluitje van een cent. Betreft de munten die je kunt verdienen; het is ook mogelijk om ze te verdienen als je de gratis versie gebruikt. Als gratis gebruiker kun je gemakkelijk een idee krijgen over hoe de app en zijn functies werken en wie de leden van Zoosk zijn.

Zoosk app Prijs

Zoosk app - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = €15,90/maand
  • 6 maanden = €20,90/maand
  • 3 maanden = €29,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Zoosk app

Meer singles die beter bij jou passen

Testresultaat:

Zoosk app laatst getest March 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!