Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Plenty of fish app
Laatste update: 11/2023

Plenty of fish app

Free online dating

Algemene Indruk: 3

Plenty of fish app 2023

POF dating is al iets erg speciaals! Het is niet gericht op een specifiek gebied. Met andere woorden, het is geen gespecialiseerd dating portaal voor o.a. dikke, dunne, lange of korte mensen. Het is meer gericht op internationale dating.

Login op Plenty of fish en ontmoet mensen van over de hele wereld! 

En er zijn niet alleen een paar mensen die van deze gelegenheid gebruik maken. Meer dan 3 miljoen leden komen dagelijks op het portaal. Met de bijgaande POF app heb je het hele pakket altijd bij je. Uiteraard hebben wij het ook op onze smartphones gezet om te zien wat het product inhoudt.

Plenty of fish review: Wat de app kan doen!

De app geeft een vereenvoudigde versie van de desktop site met de meeste functies weer. Daarom is er bijna geen verschil te vinden bij de POF app. Echter, als je door de desktop versie heen bladert, kom je enkele psychologische testen tegen die niet op de POF app te vinden zijn. Eigenlijk ook best goed zo! Stel je eens voor dat je op honderden vragen moet antwoorden op een klein smartphone scherm. Dat is voor iedereen erg vervelend!

Daarom zijn we tijdens onze Plenty of Fish review er achter gekomen dat het beter is om je via de desktop versie in te schrijven. Je kunt op je gemak een profiel aanmaken en de vijf psychologische testen invullen. De POF app dient als een handige manier om met andere gebruikers te communiceren.

POF dating: Wat zeggen onze testers…

Het werd voor onze testers snel duidelijk dat alles hier veel internationaler is dan ze dachten. Men voelt zich inderdaad als een single vis in een enorme zee. Daarom was er van alles en nog wat aan de hand bij de POF app. Er waren genoeg contacten in Nederland, maar soms kreeg je ook contacten uit verschillende Europese landen en zelfs andere continenten.

POF Dating is daarom geschikt voor singles die gewoon iets anders willen ervaren. Het gaat niet alleen om de data, maar ook om de nieuwe contacten uit verschillende landen. Als je dat wel interessant vindt, dan is het zeker de moeite waard om het uit te proberen. De POF app is beschikbaar op alle smartphones met Android en iOS en de Windows phone.

Plenty of fish app Prijs

Plenty of fish app - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis!

Review samenvatting

Korte feiten over Plenty of fish app

Free online dating

Testresultaat:

Plenty of fish app laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!