Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Badoo app
Laatste update: 05/2024

Badoo app

Ontmoet Nieuwe Mensen op Badoo

Algemene Indruk: 3.5

Badoo app 2024

Hier is onze Badoo review

Badoo staat bekend als een social dating- en netwerk site en is ook verkrijgbaar als mobiele app. Het is een uitstekende plek om singles met dezelfde interesses in Nederland te ontmoeten. In onze Badoo review ervaren we dat het portaal veel mensen aantrekt dankzij de internationale atmosfeer. Hier kunnen gebruikers gemakkelijk in contact komen met diverse mensen uit verschillende culturen. Badoo geeft je ook een groot aantal mogelijkheden. Je kan hier terecht voor een flirt, het vinden van de ware liefde of gewoon een casual date. Kortom, er bestaan hier genoeg opties!

Op het moment staan er wereldwijd meer dan 250.000.000 mensen ingeschreven. Dit aantal betekent dat de demografie vrij divers is en de kans groot is dat je iemand tegenkomt met wie je het goed kan vinden!

Badoo inloggen: De instructies

De Badoo app is vrij flexibel; je kunt het op bijna alle apparaten gebruiken. Je kan op Badoo inloggen zodra je een account hebt aangemaakt. Als dit te veel moeite vergt, kun je snel inloggen via Facebook. Als de app niet goed werkt, kun je ook de mobiele versie gebruiken. Er is ook een belangrijk punt waarmee je rekening moet houden. Je kunt niet communiceren als je geen profielfoto hebt!

Extra functies op Badoo

De app is gratis voor basis gebruik, mits je een upgrade wilt doen om van veel meer functies te kunnen genieten. De extra functies zijn het volgende: je profiel beter zichtbaar maken voor anderen en meer interessante mensen vinden met behulp van de Badoo zoekfilters. Premium leden kunnen ook de profielen van anderen in het geheim bekijken. Zo kun je iemand zoveel je wilt bewonderen zonder dat ze er iets van weten!

Badoo app Prijs

Badoo app - Kosten en vergoedingen:

  • de basisfuncties zijn gratis, als je wilt profiteren van de extra functies, dan kan je deze aanschaffen.

Review samenvatting

Korte feiten over Badoo app

Ontmoet Nieuwe Mensen op Badoo

Testresultaat:

Badoo app laatst getest May 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!