Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Cougarlife app
Laatste update: 05/2024

Cougarlife app

Cougar Life connects modern, confident women with energetic younger men.

Algemene Indruk: 3

Cougarlife app 2024

Cougarlife review: Wat weten we over het portaal?

Als je geïnteresseerd bent in de wereld van cougar dating, dan ben je vast Cougarlife.com tegengekomen. De dating site is waarschijnlijk een van de oudste op dit gebied en heeft al wat ervaring opgedaan. Sinds zijn oprichting in 2008 hebben er rond de 7.000.000 leden zich wereldwijd aangemeld. Dus je kunt niet alleen in je eigen regio flirten, maar je kunt deze optie ook internationaal gebruiken.

In de loop van onze Cougar Life review werden we ons ook bewust van een ander probleem. Veel gebruikers vragen zich vaak af of er veel Cougarlife fake profielen zijn. Wij hebben ingelogd en het nader bekeken. Geen van onze mannelijke of vrouwelijke testprofielen werd gelijk na registratie overspoeld met berichten. Integendeel het kost zelfs enige tijd voor de eerste bezoekers om onze profielen te zien. De berichten die we ontvingen leken ook niet fake te zijn.

Echter, er zijn wel een paar van deze profielen op Cougarlife te vinden. Dus als je er een toevallig tegenkomt tijdens het zoeken, zorg er dan voor dat je ze ontwijkt. Er zijn genoeg andere echte en veel meer interessante leden…

Cougarlife app: Wat zeggen onze testen! 

In maar een paar seconden hebben we de app op verschillende smartphones kunnen downloaden en hebben we de tijd genomen om ze uit te testen:

  • Cougarlife ervaringen van de vrouwen: Onze potentiele cougars gingen op jacht! Je kunt op de app snel inloggen met bestaande gebruikersgegevens, en vervolgens kom je met behulp van je smartphone op de vrijwel mini versie van de website. De testers konden gelijk de nieuwe leden zien en welke gebruikers er online waren. Via de zoekinstellingen kan men “cubs” in hun eigen omgeving zoeken. Echter, de zoekfuncties zijn wat eenvoudig, waardoor ze niet precies konden aangeven in welke radius ze wilden zoeken. De gebruikers schrijven en met ze flirten was echter geen probleem voor de cougars. 
  • Cougarlife ervaringen van de mannen: Ze belanden in dezelfde situatie als de vrouwen. Sommige mannen vonden het wel oké, terwijl anderen klaagden over een te simpele zoekfunctie. De anderen als een maniak schrijven werkte ook niet. De mannen moesten eerst voor een lidmaatschap betalen en dan pas konden ze onbeperkt berichten naar de cougars sturen.

Onze conclusie over de Cougarlife app

De website in zijn miniatuurformaat is leuk voor wanneer je onderweg bent en iets wilt bekijken, zoals het controleren van berichten, maar voor algemeen gebruik was het best ongeschikt. De voornaamste reden hiervoor is, dat de Cougarlife app veel problemen bij de testers zorgde. In feite moesten we vaak onze smartphones opnieuw starten, omdat de app niet meer opende of aparte categorieën niet zichtbaar waren. We hopen dat de beheerders deze mankementen in de toekomst zullen verbeteren. We houden het in de gaten!

Cougarlife app Prijs

Cougarlife app - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = $12/maand
  • 3 maanden = $29/maand
  • 1 maand = $40

Review samenvatting

Korte feiten over Cougarlife app

Cougar Life connects modern, confident women with energetic younger men.

Testresultaat:

Cougarlife app laatst getest May 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!