Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Wat zijn de huidige C-Date kosten?

C-date.nl

C-date.nl

Mijn eerste keus voor casual daten

Onze mening

Wat kost C-Date 2024?

Wij hebben de huidige prijs en kosten van de leidende casual dating dienstaanbieder C-Date onderzocht en samengevat.

 1. C-Date kosten en prijs June 2024 in een oogopslag
 2. C-Date prijs voor mannen
 3. Geen C-Date kosten voor vrouwen!
 4. Dit is de prijs van een premium lidmaatschap
 5. Betaalopties bij C-Date
 6. Kleine expert tip over de C-Date prijs
 7. Kleine expert tip over de C-Date kosten

C-Date is de dating site voor casual sex en dates zonder verplichtingen.

C-Date kosten en prijzen april 2017 in overzicht

Gratis diensten bij C-DATE NL:

 • Voor vrouwen is alles gratis bij C-Date.
 • Mannen ontvangen gratis contactsuggesties, maar ze kunnen geen foto’s zien of contact opnemen met vrouwen.

Premium diensten:

Onbeperkt gebruik voor mannen:

 • 12 maanden = €19,90 per maand
 • 6 maanden = €29,90 per maand
 • 3 maanden = €39,90 per maand

5 contacten worden er gegarandeerd!

Het is vooral de garantie van contactsuggesties voor premiumgebruikers dat de C-Date prijzen voor mannen aantrekkelijk maakt. Voor een premium termijn van 3 maanden ontvang je tenminste 5 contactsuggesties, 15 contact voorstellen voor 6 maanden en een minimum van 30 contactsuggesties voor een 12-maanden lidmaatschap.

Als C-Date je geen genoeg contactsuggesties voorstelt, wordt je Premium lidmaatschap gratis verlengd tot het juiste aantal voorstellen is bereikt.

De C-Date prijs voor mannen

De mannen kunnen, zonder voor de C-Date kosten te betalen, rondkijken. Dat is echter wat beperkt, aangezien het bekijken van foto’s en erotische berichten tot een geblokkeerd signaal zullen gaan leiden. Als je als man van deze diensten gebruik wilt maken, dan is het nodig om voor de C-Date kosten voor een premium lidmaatschap te betalen.

Dus: als deze mannen graag contact willen leggen, dan zouden ze de verantwoordelijkheid moeten nemen om voor een actieve communicatie te betalen. Hiermee kan je de vrouw nog meer verleiden.

De prijs hangt van de termijn van de lidmaatschap af; je kunt kiezen tussen een lidmaatschap van 3, 6 of 12 maanden.

Als een man, die op zoek is naar een sex date of fling zonder verplichtingen, zou je je niet door de prijs van een casual dating site moeten laten afschrikken. Vooral in de casual dating sectie van de gratis portalen vind je bijna geen echte vrouwen. Bij C-Date, daarentegen, weten de vrouwen dat de mannen op zoek zijn naar een spannend avontuur of een affaire. De kosten voor mannen (en paren) houden de gekken en oplichters weg.

Geen C-date kosten voor vrouwen!

De hele dienst is zonder C-date kosten gebonden voor vrouwen. Zo trekken ze de dames aan en maken een erotisch avontuur nog meer smakelijk. Ten slotte hoeven de mannen zich geen zorgen te maken over casual dating. Mannen hebben sinds het begin van deze trend voor ongeremde erotische avonturen in grote aantallen altijd gebruik gemaakt van affaire dating portalen, ongeacht de C-Date kosten, en zijn bereid om voor de mogelijkheid om geweldige casual seks te hebben, te betalen.

C-Date biedt, onder andere, de optie om nepprofielen aan te geven. De klantenservice lost dergelijke zaken snel op en verwijderd ze van de site. Dit geeft de vrouwen een goed gevoel van veiligheid wanneer ze gebruik maken van dit platform.

Dit is de prijs van een premium lidmaatschap

Sinds zijn oprichting in 2008 hebben in Nederland alleen bijna 370,000 ambitieuze vrouwen en mannen zich al ingeschreven bij C-Date. Het portaal is geen open platform, maar biedt discrete, passende suggesties op basis van je voorkeuren. Dit houdt in dat enkele belangrijke functies van de casual dating dienst alleen gebruikt kunnen worden na het afsluiten van een premium lidmaatschap.

Na het aanschaffen van een premium lidmaatschap kan je het volgende doen:

 • Berichten lezen
 • Berichten schrijven
 • Complete profielen bezichtigen
 • Foto’s bekijken
 • De volledige erotische galerij bekijken
 • Contacten opslaan
 • Contact/bericht altijd beschikbaar
 • Je contacten in “favorieten” opslaan
 • Onbepaald aantal berichten ontvangen (> 24h)
 • Onbepaald aantal contactsuggesties ontvangen (> 24h)

Om het starten van contact zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt C-Date luie mannen verschillende vormen van voorgeschreven berichten die gemakkelijk herschreven kunnen worden.

Betaalopties bij C-Date

Betreffende de betaalmogelijkheden bij C-Date, bestaan er enkele opties. Je kunt via de klassieke methodes, zoals creditkaart en bankrekening, betalen, maar je kunt tevens de C-Date kosten via Paypal regelen.

Bijzonder discreet: C-Date zonder creditkaart

Je kunt ook direct het geld voor een 6 en 12 maanden lidmaatschap naar C-Date overmaken. Dit kan ook door middel van een bankoverdracht gedaan worden.

Of je kunt ook een cheque naar C-Date sturen om de kosten te betalen. Dus bevinden er zich geen verdachte sporen op je creditkaart of bankafschriften.

Vergelijkbaar met C-Date: Portalen vergeleken in prijs

C-Date wordt als “de moeder van casual dating” gezien, maar dankzij de populariteit van dit spel zijn er nu veel portalen te vinden die veel op C-Date lijken. Wij hebben de sterkste concurrentie onder de loep genomen. Exacte informatie over de respectieve kosten.

Kleine expert tips over de C-Date prijs

Onderzoek de toegangsgegevens en lidmaatschap statistieken. In het algemeen gaan er weinig vrouwen op gratis casual dating portalen; ze geven liever voorkeur aan aanbieders waar de mannelijke casual daters voor de kosten van een actief lidmaatschap moeten betalen, zoals het bij C-Date gebeurt. Zowel vrouwen als mannen zijn zich ervan bewust dat dit in het algemeen invloed heeft op de kwaliteit van de leden.

Op het moment zijn de vrouwen in de meerderheid vergeleken met de betalende mannen. Dus de kansen van een gratis sex date zijn aanzienlijk hoger voor de mannen hier dan bij de andere gratis portalen. Als je je interesses beperkt tot “mijn erotische type” en je op “wild en experimenteel” richt, dan vergroot dit je kansen op een erotische date.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!