Logo
De beste datingsites van Nederland 2021
Piratendating.nl
Laatste update: 05/2021

Piratendating.nl

dé datingsite voor muziekliefhebbers

Algemene Indruk: 3

Piratendating.nl 2021

Piratendating.nl is gemaakt voor degenen die veel van de Nederlandse taal en van folk muziek houden. Dus er is een nogal eclectische groep van singles op dit platform te vinden, vooral omdat ze een database van ongeveer 2.000.000 personen en bijna 6000 leden hebben die zich op Piratendating hebben ingeschreven.

Dit is een platform dat voornamelijk gericht is op mensen met dezelfde interesses, maar buiten dat zal je er verschillende soorten persoonlijkheden tegenkomen. Dus zorg ervoor dat je met veel mensen gaat chatten om te begrijpen wat de bedoelingen van de andere singles zijn!

Piratendating review

Tijdens onze review hebben we Piratendating onder de loep genomen en zijn tot de conclusie gekomen dat er veel echte profielen staan; alleen een paar profielen hadden geen profielfoto! Wat uiteraard een goed teken is voor een dating site. Ondanks de bedoelingen van de beheerders zal je hier ook veel relatief “normale” profielen tegenkomen. Eigenlijk is dit een standaard contactadvertenties site, maar dan met folk richting!

Om in contact te komen met deze leden, kan je de volgende stappen nemen:

  • Door middel van een FotoZapper kan je door de profielen heen bladeren en aangeven of je ze wel of niet leuk vindt. Wederzijdse interesse kan tot een conversatie leiden!
  • Een geavanceerde zoekfunctie geeft je de mogelijkheid om nauwkeuriger te zijn (leeftijd, afstand, geslacht, etc.) als je op zoek bent naar iemand!
  • Je kunt tevens je laatste bezoekers zien, dus dit kan een goede aanleiding zijn om een conversatie te starten!

Piratendating gratis

We zijn erachter gekomen dat je je bij Piratendating gratis kunt inschrijven, maar om te kunnen communiceren is het nodig om te betalen. Je kan ook gratis de profielen van de andere leden bekijken en in het algemeen rondkijken om te zien of de site je wel bevalt. Behalve dat kan je gratis interesse tonen in andere leden en zelfs gebruik maken van de FotoZapper!

Piratendating.nl Prijs

Piratendating.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Je kunt gratis een profiel aanmaken en een kijkje nemen naar de pagina’s van andere leden, zoeken en gebruik maken van de FotoZapper om nieuwe singles te ontdekken!
  • Om te kunnen genieten van een volledige communicatie beginnen de prijzen van een lidmaatschap vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Piratendating.nl

dé datingsite voor muziekliefhebbers

Testresultaat:

Piratendating.nl laatst getest mei 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!