Logo
De beste datingsites van Nederland 2021
Langemensen-Dating.nl
Laatste update: 05/2021

Langemensen-Dating.nl

dé datingsite voor lange mensen

Algemene Indruk: 3

Langemensen-Dating.nl 2021

Bij Langemensen-Dating.nl zijn singles op zoek naar een zeer specifieke eigenschap bij hun romantische partner, namelijk lengte. Er zijn veel singles met een gemiddelde of kleine lengte die graag iemand langer dan zichzelf willen leren kennen.

Meer dan 2.000.000 leden zijn er in Nederland te vinden, dus misschien is het wel tijd om een van hen aan de haak te slaan!

Langemensen-Dating review: Wat houdt het in?

Het hoofd idee achter Langemensen-dating, zoals we het tijdens onze review hebben begrepen, was om het platform op lange mensen te richten. Maar dit houdt niet in dat je een bepaalde lengte moet hebben om je bij deze site aan te sluiten. Er zijn mannen die van lange vrouwen houden en vrouwen die van lange mannen houden. En er zijn ook singles voor wie lengte in het algemeen een belangrijke factor is.

Dus als je fan bent van bijzonder lange individuen, dan is dit platform wel iets voor jou. De profielen op de site geven natuurlijk de lengte aan. Maar maak je geen zorgen; dit is niet het enige onderwerp dat je hier zal vinden. Veel leden nemen de tijd om te beschrijven wat hun karakter eigenschappen en bedoelingen zijn. Bij Langemensen-Dating.nl kan dit variëren van alles wat met een duurzame relatie te maken heeft tot casual flings en affaires.

Langemensen-Dating.nl gratis: Haal het meeste eruit!

Sommige functies op Langemensen-Dating zijn gratis. Na een snelle inschrijving kan je de tijd nemen om rond te kijken op de site. Je kunt zelfs je profiel invullen en foto’s plaatsen (er bestaat een camera functie waarbij je foto’s via je webcam kunt plaatsen, dus dit proces duurt heel kort). Het is ook mogelijk om interesse te tonen in andere leden, vooral door middel van de FotoZapper waar je door verschillende profielen heen kunt bladeren en kunt aangeven wie je leuk vindt (als het wederzijds is, dan is het een goede reden om een conversatie te beginnen!).

Wat niet gratis is op Langemensen-Dating, is een volledige communicatie. Daarvoor is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen.

Langemensen-Dating.nl Prijs

Langemensen-Dating.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Langemensen-dating geeft je de mogelijkheid om gratis een profiel op te zetten en in te vullen. Je kunt ook een paar foto’s van jezelf plaatsen.
  • Om met andere singles te kunnen communiceren, beginnen de prijzen vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Langemensen-Dating.nl

dé datingsite voor lange mensen

Testresultaat:

Langemensen-Dating.nl laatst getest mei 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!