Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Speciale datingsites voor singles

Wij presenteren u hier online dating websites, die zich niet op de uitgesproken single doelgroepen richten. U vindt hier b.v. online dating websites voor alleenstaande ouders, grote, gehandicapte, oudere, buitenlandse of religieuze singles.

Meestal is het aantal leden echt gering. Daar tegenover staat dat u het voordeel heeft dat bij deze online dating websites van het begin af aan veel doelgerichter naar een levenspartner gezocht kan worden - en dat gratis, omdat de exploitanten geen financiële oogmerken nastreven.

Speciale datingsites voor 50 plus dating

50 plus dating

Als een senior heb je meer keuze dan je denkt. Je hebt de mogelijkheid om je geluk te vinden bij de grote contactadvertenties sites, waar je in contact kan komen met mensen van je eigen leeftijd, of juist bij 50 plus dating sites, gespecialiseerd in dating voor 50 plussers.

Behalve dat bestaan er ook online gemeenschappen voor ouderen. Deze gemeenschappen zijn meer bedoeld om over gemeenschappelijke hobby's of interesses te praten en niet voor het gericht zoeken van een partner. Het goede nieuws is: je mag het gratis gebruiken!

50 plus dating »

Speciale datingsite voor ouder alleen

Ouder alleen

Alleenstaande ouders, vooral vrouwen, hebben het vaak moeilijk op grotere dating sites, aangezien de meeste mannen liever een “vrouw zonder kind(eren)” willen.

Ben je een ouder, alleen en zoek je een partner? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaan goede en actieve online dating sites waar men “halve families” en singles kan vinden die graag een familie willen stichten, zodat ze eindelijk van de single ouder status kunnen afkomen

Ouder alleen »

Speciale datingsites voor christelijke datingsite

Christelijke datingsite

Uiteraard is het voor veel singles belangrijk om de religieuze achtergrond als een belangrijke zoekcriteria in te stellen tijdens de zoektocht naar een partner. Immers, “christelijke dating” is erg populair in Nederland.

Behalve dat bestaan er ook goede relatiebemiddeling- en contactadvertenties sites waar je ook singles zoals jezelf kunt vinden. Uiteraard hoeven Joodse en moslim singles zich niet buitengesloten voelen, want in de laatstgenoemde datingsites vind je singles met verschillende religieuze achtergronden.

Christelijke datingsite »

Speciale datingsites voor internationale dating

Internationale dating

Nederland is vrij multicultureel. Of je nu geïnteresseerd bent in een partner met dezelfde culturele achtergrond of juist iemand wilt vinden uit een andere cultuur, wij hebben voor jou grondig onderzoek gedaan en hebben hier de beste “international dating” aanbieders op een rijtje gezet.

Onze mannelijke gebruikers in het bijzonder hebben ons op het idee gezet om dating sites toe te voegen die gericht zijn op internationale singles, zoals Japanse, Aziatische, Afrikaanse, Armeense, Griekse en Arabische singles. Helaas zijn niet al deze sites betrouwbaar. Daarom hebben we goed gezocht naar internationale datingsites en stellen je een paar diensten voor die netjes werken en niet gelijk bakken geld van je vragen.

Internationale dating »

Speciale datingsites voor dating chat en dating fora

Dating chat/dating fora

Behalve de grote portalen zijn er ook een paar datingsites die alleen gericht zijn op chatten. In dit geval hoef je geen uitgebreid profiel en test in te vullen. Na registratie kan je gelijk beginnen en een chat room bezoeken of op onderwerpen op forums reageren.

Je ontmoet daar veel verschillende mensen, dus flirten zal zeker ter sprake komen!

Dating chat/dating fora »

Speciale datingsites voor specifieke behoeften

Specifieke behoeften

In de grote jungle van datingsites zijn we veel portalen tegengekomen die zich hebben gespecialiseerd in het vervullen van de specifieke behoeftes van gebruikers.

Hou je van een bepaald soort muziek? Ben je een fanatieke renner of heb je een voorkeur voor een partner met een paar kilo’s extra? Met behulp van onze testen hebben we een paar van deze portalen gevonden en hebben ze door en door onderzocht. Doe mee en raak geïnspireerd!

Specifieke behoeften »
Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!