Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
SoCougar
Laatste update: 01/2024

SoCougar

Premier site de renontre cougar !

Algemene Indruk: 4

SoCougar 2024

Het vinden van rijpe vrouwen op SoCougar.com is waar dit dating platform om gaat. Er zijn ook een aantal jonge mannen te vinden die op zoek zijn naar oudere vrouwen met ervaring voor spannende erotische avonturen. Momenteel zijn er rond 8.000 gebruikers te vinden, hoewel de site wel aan het groeien is.

Een snelle review van SoCougar

De meningen over SoCougar zijn best positief en onze review kan dit bevestigen. De singles op deze site kunnen tevens genieten van een aantal webcam functies (die niet op elke cougar dating site te vinden zijn, dus ze zijn vrij uniek) en de standaard tekst chat en het sturen van berichten. De site is vrij transparant, waardoor het veel betrouwbaarder wordt.

Tijdens ons verder onderzoek en test van SoCougar.com zijn we niets tegengekomen dat op oplichting lijkt. De meeste profielen waren eigenlijk goed geschreven en zagen er echt uit, zelfs ondanks dat de site zo nieuw is. In het algemeen, wat we erg op prijs stelden tijdens onze SoCougar review was de aanwezigheid van interactieve functies! 

Is SoCougar gratis?

De mannelijke leden die zich inschrijven kunnen  SoCougar voor een deel gratis gebruiken. Dit houdt in dat je een profiel kunt aanmaken (foto’s uploaden, tekst over jezelf schrijven en aangeven wat je zoekt, etc.) en zelfs naar cougars in je buurt kunt zoeken (of zo ver je wilt, hoewel we aanraden om dicht bij je in de buurt te blijven!).

De andere functies waarmee je nieuwe singles kunt vinden, zoals de Speedflirt functie, de meer uitgebreide zoekfunctie en de webcam functie, vragen voor een betaald lidmaatschap. Een van de beste dingen om te doen is om je bij SoCougar in te schrijven en gratis een account op te zetten. Vervolgens kan je even rondkijken op de site en beslissen of het wel iets voor jou is!

Ten slotte…

Hoewel het een relatief nieuwe site is, is er nog steeds veel potentieel en redelijke kans om een date te scoren. Bij de nieuwe sites kan het wat tijd in beslag nemen, maar je zal waarschijnlijk sneller tegen een rijpe vrouw op SoCougar.com aanlopen dan je denkt!

SoCougar Prijs

SoCougar - Kosten en vergoedingen:

  • Registratie is gratis en geeft je een eerste indruk van de site.
  • Het lidmaatschap voor alle diensten kost € 29,99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over SoCougar

Premier site de renontre cougar !

Testresultaat:

SoCougar laatst getest January 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!