Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Cougarlife
Laatste update: 01/2024

Cougarlife

Cougar Life connects modern, confident women with energetic younger men

Algemene Indruk: 4

Cougarlife 2024

CougarLife.com is een cougar dating site gericht op jongere mannen en rijpere vrouwen die graag met elkaar willen daten. Het heeft verrassend een bijna gelijke man/vrouw verhouding en heeft meer dan 7.000.000 geregistreerde leden. Gelanceerd door Claudia Opdenkelder, is dit zeker een niche.

Eens dachten de mensen dat de enige manier om op jacht te gaan naar een cougar het nachtleven was. En toen verscheen CougarLife.com, een dating site bedoeld om oudere vrouwen en jongere mannen te helpen om elkaar te ontmoeten. En natuurlijk…

CougarLife probeert de stereotype te breken dat alleen oudere mannen met jongere dames daten en wilt laten zien dat succesvolle, aantrekkelijke rijpe vrouwen ook kunnen genieten van wat actie.

CougarLife.com functies

Wanneer men zich bij CougarLife inschrijft, zijn er twee opties. Je kunt of als een cub inloggen of als een cougar. Er bestaan een aantal verschillende functies die over het volgende beschikken:

  • Sturen en ontvangen van berichten
  • Een chat service voor degenen die tegelijkertijd online zijn
  • En natuurlijk de mogelijkheid om foto’s te plaatsen

Door middel van andere leuke functies kan je een flirt sturen en zelfs verschillende virtuele cadeaus sturen. Het succes op CougarLife hangt van hoe compleet je profiel is af, dus zorg ervoor dat je het snel voor elkaar krijgt. Doordat je een foto op je profiel plaatst, zal je hoogstwaarschijnlijk berichten ontvangen en reacties krijgen van degenen die je hebt benaderd.

Onze CougarLife review: De ervaring

Voor veel mensen en volgens onze review zijn de ervaringen op CougarLife vrij positief. Er is natuurlijk een hogere proportie van mannen dan vrouwen, hoewel het bijna gelijk is. Als je uit bent op wat plezier of zelfs een duurzame lange-termijn relatie zoekt, zal je serieus te werk moeten gaan. Een uitgebreid en goed uitziend profiel op CougarLife zal je zeker tot meer mensen beschikbaar stellen en hopelijk kom je dan die ene speciale persoon tegen.

CougarLife upgrade

Het gebruik van de functies op CougarLife is gratis voor vrouwen, terwijl de mannen voor een upgrade moeten betalen. In tegenstelling tot veel andere dating websites, werkt Cougar Life op een heel andere manier. Degenen die geïnteresseerd zijn in de beschikbare extra functies, zullen voor credits moeten betalen.

Het is uiteraard belangrijk om te bedenken hoeveel credits je nodig hebt, aangezien je verschillende hoeveelheden kunt kopen. Als men wilt upgraden, dan zijn het voornamelijk de mannen die voor veel functies die ze willen gebruiken, moeten betalen. Voor de mannen die gebruik maken van de website, is er ook een ‘priority mail’ optie.

Cougarlife Prijs

Cougarlife - Kosten en vergoedingen:

  • De registratie en het invullen van een profiel is gratis.
  • Als je met andere leden wilt chatten of cadeaus wilt sturen, dan kan je een lidmaatschap nemen vanaf $12/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Cougarlife

Cougar Life connects modern, confident women with energetic younger men

Testresultaat:

Cougarlife laatst getest January 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!