Logo
De beste datingsites van Nederland 2021
Love.nl
Laatste update: 05/2021

Love.nl

Vind iemand die bij je past

Algemene Indruk: 3.5

Love.nl 2021

Bij Love.nl zoeken singles naar juist dat ene ding om hun leven bijzonder te maken. Daarom biedt dit platform enkele manieren aan, waardoor je om deze reden andere mensen kunt ontmoeten. Waarschijnlijk is een van de beste manieren om mensen te helpen om elkaar te leren kennen de aanwezigheid van een profiel, dus het is zeker nodig om het helemaal in te vullen!

Over het algemeen zijn er rond 5000 Nederlandse leden.

Love.nl review

Volgens onze review van Love.nl zijn er een groot aantal functies te vinden om de bal aan het rollen te brengen. Singles antwoorden op een paar simpele vragen, zoals geslacht, lengte, lichaamstype, of je kinderen hebt, etc. en veel van ze leken in de meeste gevallen een beetje oppervlakkig te zijn (hoewel vragen over religie best praktisch kunnen zijn!). Enkele betere vragen gaan over bepaalde belangrijke eigenschappen bij een partner (zoals lengte). Ze vragen ook naar het belang van gevoelens en onafhankelijkheid, wat in veel gevallen veel belangrijker is.

Naderhand krijg je een lijst met potentiele partners die voor leuke ervaringen bij Love.nl kunnen zorgen. Er is ook een chat room waar je vrij kunt praten met andere leden en mee kunt doen aan discussies om verschillende mensen te leren kennen, wat uiteraard erg nuttig is op een datingsite!

Gratis Love.nl

De gratis functies op Love.nl zijn: het aanmaken van een gedetailleerd profiel, het bezichtigen van je partnervoorstellen en het bekijken van profielen (hoewel je zelf een foto nodig hebt om dit allemaal te kunnen doen!). Echter, om gebruik te maken van bepaalde functies, zoals het sturen en ontvangen van berichten of zelfs zien wanneer iemand je profiel heeft bezocht, dan is het nodig om voor een volledig lidmaatschap te betalen of credits te kopen.

Aangezien je de mogelijkheid hebt om gratis op het platform rond te kijken, kan je beslissen of Love.nl je wel een dienst kan verlenen tijdens je zoektocht. Bovendien kan je met credits alleen voor de diensten betalen die je werkelijk gebruikt. In het geval van een lidmaatschap kan je voor een vast bedrag actief andere singles benaderen en dan hoef je je geen zorgen te maken of de credits verlopen en kan je jezelf helemaal op het juiste doel richten!

Love.nl Prijs

Love.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis inschrijven en vragenlijst invullen.
  • Voor extra functies (zoals een bericht sturen) beginnen de prijzen vanaf €9,95/500 credits.
  • Voor een volledige communicatie beginnen de lidmaatschap prijzen vanaf €7,95/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Love.nl

Vind iemand die bij je past

Testresultaat:

Love.nl laatst getest mei 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!