Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Wat is Parship? Onze ervaring!

Parship.nl

Parship.nl

Vind de liefde van je leven

Onze mening

Op de een of andere manier heeft iedereen wel eens van dit portaal gehoord. En dat is geen wonder, aangezien het sinds het begin van online dating een van de eerste relatiebemiddelings sites was! Sinds 2003 heeft Parship singles bij elkaar gebracht en dit allemaal met veel succes. In Nederland zijn er rond de 700.000 gebruikers.

Zelfs na zoveel tijd in de markt vragen singles zich nog steeds af of Parship wel goed is. Volgens onze jarenlange ervaringen en regelmatige testen kunnen we vertellen dat het portaal nog steeds een van de beste is in zijn categorie. Echter, Parship is veel meer actief in de buurlanden. In Nederland staat onze testwinnaar Elitedating meer op de voorgrond. Bezoek onze grondige beschrijving voor meer informatie over Parship. Als je niet alles wilt lezen, klik dan op een subtitel naar interesse en ga direct naar deze afdeling:

  1. Dit is onze Parship ervaring
  2. Parship review: Wat is er goed?
  3. Parship review: Wat is er niet goed?
  4. Dit was de Parship ervaring van vrouwelijke testers.
  5. Dit was de Parship ervaring van mannen.

Dit is onze Parship ervaring

Toen we besloten hadden om het portaal grondig te testen, hebben we zowel mannen en vrouwen gevraagd om een profiel op het portaal aan te maken. De verschillende meningen die beide geslachten hadden, was niet het enige interessante feit; de overeenkomsten die ze hadden was ook erg interessant.

Aangezien dit ons dagelijkse werk is, hebben we al een paar portalen gezien waar we blij waren om ze weer te verlaten. Onze ervaringen met Parship waren echter erg positief. We kunnen nu het volgende vaststellen:

Parship review: Wat is er goed?

De meeste gebruikers hebben positieve ervaringen met Parship. “Ik ben nu zo gelukkig”, “Het is echt simpel”, “Waarom heb ik het niet eerder gebruikt?” zijn de standaard teksten die onze redactie in hun e-mails ontvangen. Bijna alle gebruikers hebben geen problemen met de registratie, de persoonlijkheidstest (dit is de eerste professionele test die bepaald wie bij je past) en het contact maken met andere singles bij PARSHIP.

Succespercentage 38%

Bovendien heeft een Duitse universiteit in 2013 vastgesteld dat PARSHIP relaties in 9 van de 10 gevallen ten minste een jaar duren.

Volgens onze Parship review kunnen we vaststellen dat er wat geduld nodig is. Dus zorg ervoor dat je contact maakt met je partnervoorstellen! Veel leden hebben ons geschreven dat volgens hun schattingen het een tijdje duurt voordat de juiste persoon voorbijkomt. Inschrijven, een foto maken en dan elkaar de volgende dag ontmoeten; zo werkt het in de meeste gevallen niet…

Parship review: Wat is er niet goed?

Negatieve parship ervaringen zijn echt heel beperkt. We krijgen veel meer kritische feedback van andere aanbieders, voornamelijk over lidmaatschapsprijzen, opzegging modellen, etc. PARSHIP is eerlijk.

Als men kritiek tegenkomt, overweeg dan het volgende:

Zelfs degenen die geen premium lidmaatschap hebben, kunnen berichten beantwoorden.

Soms denk je als premium lid het volgende: “Ik betaal, ik schrijf e-mails, maar niet iedereen is toegestaan om mij te beantwoorden, dat is stom.”

Wij begrijpen dit heel goed. Maar het feit is: Dit is eigenlijk niet het geval, behalve dat de meeste Parship leden er niets vanaf weten!

Een niet-premium lid heeft de mogelijkheid om op een contactverzoek van een premium lid te reageren! Maar dit lukt alleen als tenminste een van beiden een premium lid is…

Bij voorkeur zou Parship je uiteindelijk aan singles willen introduceren die niet hebben betaald. Waarschijnlijk kan jouw bericht die anderen overhalen om te betalen en op deze manier meer betalende leden te verkrijgen…

Alle klanten zouden in dit geval best teleurgesteld raken als 95 van de 100 berichten in het niets zouden verdwijnen. Dat is iets wat Parship zich niet kan veroorloven. Daarom worden betalende leden meestal aan andere betalende leden voorgesteld.

Wat is dit in verband met onze ervaring? Wij denken dat het ongeveer 60% is.

Dit was de Parship ervaring van onze vrouwelijke testers.

De vrouwen waren erg onder de indruk van de uitgebreide persoonlijkheidstest. Het bevat niet alleen 80 vragen, maar omvat ook verschillende thema’s. Bijvoorbeeld, er waren punten waarbij je jezelf begon te overwegen. Ben je een verlegen persoon, of sta je open voor andere mensen? Of heb je meer foto’s nodig om een beslissing te nemen.

Tijdens onze Parship review zijn we er achter gekomen dat de dames die zich via de computer inschreven dit aangenamer vonden. Tenslotte heb je een uur nodig voor de test waarbij je de tijd moet nemen om na te denken. In het interne ledengebied voelden de dames zich comfortabel. Het eerste profiel met de hoogste match punten werd geklikt en indrukwekkend gevonden.

Dit zijn de Parship ervaringen van de heren…

Zoals de dames schreven de mannen zich ook via de computer in. Een paar van hen probeerden zelfs om de persoonlijkheidstest via de app in te vullen, maar ontdekten al snel dat ze hierdoor veel meer tijd moesten inleveren.

De meeste ervaringen van de heren zijn door het gebruik van de Parship app ontstaan. Velen vonden het gebruik van de computer aangenaam, omdat je hier veel beter op de berichten kunt antwoorden. Echter, een paar vonden het veel gemakkelijker om de laatste berichten onderweg te lezen.

Conclusie:

Je ziet dat Parship de moeite neemt om ervoor te zorgen dat alles eerlijk wordt behandeld. We hebben naar vragen gezocht en vonden alle antwoorden over dit onderwerp. Voor noodgevallen is er altijd de klantenservice in geval je absoluut geen idee hebt. Probeer het gewoon uit en vorm je eigen mening. Zoals je al weet, is het gratis om rond te kijken

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!