Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Dit is onze Zoosk review

Zoosk.com

Zoosk.com

Slimmer daten met Zoosk

Onze mening

Als je altijd al had willen weten hoe Zoosk in Nederland in elkaar zit en of het wel waard is om een account op te zetten, hebben we dit artikel over Zoosk review geschreven. Hieronder zullen we onze ervaring met dit portaal met je delen. Dit is de beste manier om van tevoren jezelf op de hoogte te brengen van deze dienst om vervolgens te bepalen of je Zoosk een kans wilt geven.

  1. Onze Zoosk review
  2. Ervaring man/vrouw
  3. Negatieve ervaring
  4. Zoosk wel goed?

Zoosk review: Wat we hebben ervaren!

Na registratie kom je gelijk in het interne ledengebied terecht. Er zijn heel wat dingen om te doen, maar let op! Je moet eerst je profiel invullen anders mag je enkele functies, zoals de Flirt Carrousel, niet gebruiken.

Naast de standaard zoekfunctie en “Online Now” functie, is de Flirt Carrousel een van de leukste functies. Tijdens onze Zoosk review zijn we er keer op keer achter gekomen dat je als gratis lid alleen een beperkte toegang tot deze functie hebt. Je mag het in totaal 40 keer draaien. Maar dat is niet slecht voor het begin. De Flirt Carrousel werkt zoals Tinder. Je bladert of klikt door de foto’s van andere Zoosk leden met de vraag “Zou je haar/hem willen ontmoeten?” en als antwoord kun je kiezen uit “Ja”, “Nee” of “Misschien”.

Iedereen die het uitprobeert, zal zeker van dit dating portaal spel profiteren en zal snel met andere leden in contact komen. Als je door de profielen bladert, krijg je 'oogknipjes' en uiteindelijk verschijnt er zelfs een chat door de Flirt Carrousel te gebruiken.

Wat was de ervaring van mannen en vrouwen

Wanneer we een portaal testen, sturen we zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers voor de test. De reden hiervoor is dat elk geslacht verschillende ideeën heeft over wat goede en slechte functies zijn. Dus wat hebben onze testers waargenomen?

De ervaring van vrouwen:

Tijdens onze Zoosk review waren de meeste dames blij dat ze hun profiel moesten invullen. Dit betekent dat er minder lege profielen in het gegevensbestand zullen zijn. Maar soms keken de vrouwen rond voor nieuwe profielen, waardoor velen de SmartDate ontdekten. Hiermee word je willekeurig met andere gebruikers gematcht. Hiervoor moet je ook op vier vragen over zoek gedrag beantwoorden. Dan begint het allemaal. Als er een passende kandidaat verschijnt, dan is er een match.

De ervaring van mannen

De review van de mannen over Zoosk was een beetje anders. De meeste mannen waren geïnteresseerd in het snel vinden van nieuwe contacten. In dit geval was de Flirt Carrousel erg handig. Een interessante bonus hier was het feit dat men extra munten kan verdienen die je anders had moeten kopen. Echter, dit kan alleen behaald worden als je een persoon als favoriet zet en dit kan niet bij elk contact gebeuren. Dus je kunt dagelijks verschillende munten verdienen. Met behulp van de munten kun je je profiel in de schijnwerpers zetten of zelfs meer Carrousel suggesties ontvangen.

De negatieve ervaringen

Als er klachten zijn, dan is er in dit opzicht weinig verschil tussen de geslachten. Hoewel ze veel berichten van verschillende leden kregen, voelde het soms als een beetje leeg aan. Om volledig eerlijk te zijn, was het helemaal stil op Zoosk. Pas in de avonduren liep het weer vol met leden en kon je met ze chatten. Of dit wel of geen nadeel is, is het iets wat je zelf moet bepalen. Los van onze Zoosk review zijn de meeste singles op alle portalen sowieso meestal 's avonds of 's nachts online.

Zoosk review: geschikt voor Nederland?

Zoosk is een Amerikaanse dating site, maar is het ook waard om het in Nederland te gebruiken? In onze test hebben we ongeveer 150.000 nieuwe leden per jaar geteld. Onze review toont aan dat je bij Zoosk niet alleen in je eigen regio kunt zoeken, maar je geluk ook internationaal kunt uitproberen. Wees niet verlegen om het uit te proberen. Tenslotte kun je gratis rondkijken.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!