Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
goede-contactadvertenties-opstellen

Goede contactadvertenties opstellen
Zo wordt u gevonden!

Meer dan 4 miljoen Nederlandse singles hebben een contactadvertentie op internet geplaatst. Enerzijds is deze reusachtige keuzemogelijkheid super voor u, anderzijds moeten u bedreven te werk gaan om door de andere singles opgemerkt te worden.

Hoe dat gaat, maken wij u in dit artikel duidelijk!

De beste online relatiebemiddeling

Stel u uw contactadvertentie voor als een advertentie in een hoogglans magazine, waarbij u het product bent en in de massa fantastisch opgestelde advertenties wilt opvallen!

Als u geen moeite doet, wordt uw contactadvertentie niet opgemerkt. Investeer rustig wat tijd in de opmaak van uw contactadvertentie – het resultaat zal de moeite waard zijn. Of zou u met iemand contact zoeken, die een profiel heeft met een korte, fantasieloze beschrijving, een veel te onduidelijke foto en pijnlijke spellingsfouten? Vast niet!

De heel slimme onder u werpen in gedachten misschien tegen: "Wat interesseert mij mijn eigen contactadvertentie?Ik ga gewoon zelf op zoek en flirt erop los!” En als u met iemand per flirtmail geflirt heeft, wat doet die dan als eerste? Driemaal raden...

Hoe vind ik een zeer goede gratis Online Dating Website?
Een foto is een absolute must!

Zonder een foto in de contactadvertentie gaat u onder in de massa van singles, dat geven wij u op een briefje. Het thema "Wat maakt een foto een goede foto?" is zo belangrijk, dat wij daarovereen apart artikel geschreven hebben:Een Foto zegt meer dan 1.000 woorden - soms

Hoe vind ik een zeer goede gratis Online Dating Website?
De kopregel is de sleutel tot succes!

Bijzonder belangrijk is een krachtig sprekende kop, die andere singles direct op uw opmerkzaam maakt en de nieuwsgierigheid wekt om uw complete profiel te lezen. Zoals in het echte leven is altijd de eerste indruk cruciaal. "Hallo. Ik ben Jan uit Edam en zoek een nette vrouw, die sexy is en voor mij het huishouden doet" zal vast en zeker niet het gewenste succes leveren!

Vermijd ook negatieve formuleringen zoals:

  • "Eigenlijk wil ik niet echt, maar een goede vriend van me stond erop, dat ik hier eens een aankondiging zou plaatsen, omdat ik anders nooit iemand vind...”
  • "Mijn leven is verschikkelijk saai en daarom dacht ik bij mezelf, dat jij wat afwisseling zou kunnen brengen..."
  • "Mijn laatste vriend was een totale flop. Ik ben blij, dat die idioot eindelijk opgedonderd is en zoek nu een lieve, nette...”

Negatieve uitspraken schrikken af en staan ervoor garant dat u nooit u tijd hoeft te verdoen met het beantwoorden van wensen tot contact ;-)

Vermijd ook ongelooflijke overdrijvingen zoals:
"Ik heb de spieren van Arnold Schwarzenegger, het IQ van Albert Einstein, de humor van Danny DeVito en de charme van Richard Gere!"

Tja, dan gelooft toch niemand u. En wanneer wel dan zult u met deze geestelijk gestoorde toch echt niet samen willen zijn, ofwel? Denk er ook aan dat bij wederzijds goeddunken ooit een offline-ontmoeting in het verschiet ligt. Deze pijnlijke domper kunt u zichzelf al van tevoren besparen.

Hoe vind ik een zeer goede gratis Online Dating Website?
Positief en krachtig formuleren!

Denk goed na en formuleer kort, precies, positief en eerlijk. Overweeg welke verwachtingen een lezer van uw profiel kan hebben, die u voor haar of hem kunt vervullen. Vrouwen prefereren b.v. eigenschappen als: betrouwbaarheid, trouw, begrip, inlevingsvermogen, goed verzorgd zijn, zachtheid... Een beetje humor doet daarbij nooit schade, zolang u daarmee uw eigen ramen niet ingooit door een mop ten beste te geven.

Alleen met een topfoto en een goede kopregel stimuleert u de geïnteresseerde single tot een eerste en belangrijke stap: hij doet de moeite om uw profiel nader te bekijken.

Hoe vind ik een zeer goede gratis Online Dating Website?
Over uw persoon: wie bent u en wie zoekt u?

Nu heeft u de mogelijkheid uzelf beter voor te stellen. De lezer moet zich door het profiel zo zeer aangesproken voelen, dat hij u werkelijk nader wil leren kennen. Het aanbod "rivalen" is enorm. Dus nogmaals: doe moeite en houd het kort!

Wat kenmerkt u? Wat zou iemand ertoe kunnen bewegen op uw contactadvertentie te antwoorden om u te leren kennen?

Wees niet verlegen of bescheiden – maar overdrijf ook niet. Wees eenvoudig open en eerlijk en laat degene tegenover u zoveel mogelijk over uzelf weten, zodat hij of zij zich een realistisch beeld kan maken.

Stelt u een lijst op met eigenschappen, die u zelf en anderen van u op prijs stellen. Bouw deze eigenschappen in uw "reclamecampagne" in:

  • "Ik ben avontuurlijk en sta open voor de wereld en benieuwd eindelijk de persoon te leren kennen, die mijn hartstocht deelt om veel te reizen en van de wereld te zien.”
  • "Ben jij ook een communicatief en levenslustig mens. Ik verheug me erop je denkbeelden en dromen te horen, om ze later misschien eens samen te beleven!”

Lok met uw uitspraken een antwoord uit. Schep vertrouwen. Per slot van rekening wilt u in het antwoord toch iets over de andere persoon vernemen!

Maak vooral niet de grote fout alleen aan uw eigen wensen te refereren en irreëele eisen te stellen:
"Mijn partner moet tussen de 30 en 35 jaar oud zijn, minstens 1,90m groot, goed getraind, ontwikkeld, humorvol,zelfbewust,begripsvol en mij met een minstens zescijferig netto inkomen de nodige zekerheid bieden.”

Deze man van uw dromen zal nauwelijks op de markt zijn.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!